Groot Indonesisch kookboek (afgewisseld met Chinese recepten)
OverzichtIn dit buitengewone kookboek voert Beb Vuyk u, met goede raad, praktische wenken, bemoedigende woorden en bovenal met ontelbare bekende en onbekende recepten binnen in de avontuurlijke en onzegbaar gevarieerde wereld van de Indonesische keuken. De beginnelingen worden stap voor stap begeleid: de volgorde waarin de recepten in de verschillende rubrieken zijn geplaatst loopt op van eenvoudig naar meer ingewikkeld en bovendien zijn in het hoofdstuk Menu's een aantal zeer gemakkelijk te bereiden maaltijden opgenomen. Maar ook voor diegenen, die reeds enige ervaring hebben met het bereiden van Indonesische en Chinese maaltijden, laat Beb Vuyk een nieuwe wereld opengaan: naast de bereidingswijze van bekende gerechten, geeft zij talloze variaties en minder bekende recepten uit streken buiten Java, waarbij de herkomst is vermeld. Beb Vuyk schreef dit Indonesisch kookboek voor Nederland, en voor Nederlandse omstandigheden; er wordt dan ook uitsluitend gebruik gemaakt van ingrediënten die ook hier gemakkelijk verkrijgbaar zijn. Honderdvijftig illustraties en een achttal kleurenplaten completeren dit unieke standaardwerk.