Vlees en wild (z.g.a.n. in cassette)

Artikel 188 van 235
€ 5,00 (inclusief btw)
Voorraad 1 stuk
Overzicht

Vleesgerechten vormen in alle culturen en tijden vaak het hoogtepunt van het menu. Wildbraad geeft de tafel iets feestelijks.
Een kok die wild gaat bereiden, moet verstand hebben van de kwaliteit en de toepassingsmogelijkheden van het vlees om het in een waar genot te kunnen omtoveren. Maar waaraan is goede kwaliteit te herkennen? Hoe moet wild bewaard worden? Welke invloed hebben herkomst en verwerking op de uiteindelijke smaak?

In het omvangrijke onderdeel Warenkennis vindt de lezer ruime informatie over diverse wildproducten, van varken tot bizon, van hert tot fazant, van kweekwild tot gevogelte. Praktische vragen over de voorbereiding van wild zoals uitbenen, schoonmaken en pareren, marineren of pekelen maar ook bereidingsmethoden - ze worden in het deel Keukenpraktijk beantwoord. En moeilijke of complexe technieken worden stap-voor-stap en met duidelijke foto’s toegelicht. Rijk beeldmateriaal, degelijke vakinformatie en interessante achtergrondverhalen over het nieuwste in wetenschap en gastronomie, zorgen ervoor dat voor de liefhebber geen wens onvervuld blijft.

Winkelwagen

Geen artikelen in winkelwagen.

Om even bij stil te staan...

OOSTERBEEK
Waar de Airbornes daalden...

Oosterbeek - Verleden, heden en toekomst...

AIRBORNE
Overdenkingen

ARNHEM, GEZIEN

© 2015 - 2024 Doornweerdje | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel